Aký bol rok 2006?


Tak, a máme rok 2006 za sebou. Beáta, Jana a Zuzana už majú takmer prvý semester na vysokých školách za sebou - ešte zopár skúšok. Ako sa to prejavilo na našom účinkovaní? Hrali sme trošku menej ako po iné roky (veď bol dôvod), navštívili sme nové miesta a chystali sme sa do škôl. A kde to je? Nuž Renáta už tretí rok študuje v Ružomberku, Beáta prvý rok v Bratislave, Jana v Ostrave a Zuzana v Nitre.

Začiatok roka býva "poznačený" plesovou sezónou a aj my sme sme rok začali vystúpeniami na súkromných akciách v Oraviciach a Zvolene, pokračovali plesmi v Leviciach a Púchove, tradične sa podieľali na organizovaní, v tomto roku už tretieho, detského country bálu v Nižnej.
Siedme výročie založenia skupiny sme oslávili zorganizovaním programu Tancujte s nami, v ktorom sme si pripomenuli naše začiatky a pripomenuli nám ich aj naše nasledovníčky, ktoré začínajú s gitarami a ktoré v našom programe vystúpili. Tradične nechýbali ani naši priatelia - tanečná country skupina HOP CUP.
Potom to boli nejaké firemné akcie v Bobrovci, Nitre, festivaly v Spišskej Novej Vsi, v Spišských Tomášovciach, na Šuňave, v Poľsku a niekoľko vystúpení v Liptovskom Trnovci, v Aquaparku v Liptovskom Mikuláši, v Aquacity v Poprade atď. Vyvrcholením sezóny bolo asi vystúpenie na Country Lodenici v Piešťanoch.

Vystúpenie na plese v Púchove Spolu s Veronou Zaujímavá kombinácia.:-) Goralské kroje v poľskom Podsklí a výuka line-dance
Aquapark Liptovský Mikuláš, leto 2006 Country weekend Šuňava, leto 2006 Lodenica Piešťany, leto 2006
Aquapark Liptovský Mikuláš a foto s "návštevou" s westernového mestečka Vystúpenie na jednom z výborných festivalov - Šuňava Country Lodenica - s moderátorkou a jej manželom

Aký bol rok 2005?   Aký bol rok 2004?   Aký bol rok 2003?

späť


Stránka bola aktualizovaná: 11.02.2007
Copyright © december 2005,
  Miroslav Jurči